Wat is SSUP?

SSUP ondersteunt je lichaam met behulp van bio-identieke supplementen. Wij geloven dat een gezonde levensstijl, voeding en suppletie écht het verschil kunnen maken.

Hoe vind ik een supplement dat bij me past?

Bij elk product geven we meer informatie over wat ze kunnen doen voor jouw lichaam. Ook in onze blogs kan je veel symptomen terugvinden die matchen met jouw gezondheidsprobleem. Niet heel zeker of je het juiste supplement hebt gekozen? Stuur ons gerust een mailtje voor vrijblijvende informatie!

Is suppletie echt noodzakelijk?

Ons lichaam heeft nood aan essentiële voedingsstoffen zoals ijzer, calcium en zink. Ondanks dat vitaminen en mineralen op zich geen energie leveren (zoals vet, eiwitten en koolhydraten), hebben we ze toch nodig om gezond te kunnen leven. De mens is zo geëvolueerd dat we deze essentials onvoldoende uit onze voeding kunnen halen. De oplossing? Suppletie op een gezonde en verantwoorde manier.

Hoe lees ik een etiket van een voedingssupplement?

De ingrediëntenlijst van onze supplementen voldoet aan de Europese en Belgische wetgeving. Geen enkele van onze producten bevat “geheime” ingrediënten die niet op de verpakking zijn toegevoegd. Ook geven we altijd meer informatie over de dosis en het moment van de dag waarop u het supplement het best slikt.

Mag ik verschillende voedingssupplementen tegelijk nemen?

Omdat onze producten uit natuurlijke ingrediënten bestaan, kan het geen kwaad om verschillende supplementen te combineren. Het is wel verstandig om te luisteren naar je lichaam en geen tegenstrijdige producten te combineren (bijvoorbeeld ‘Snooze’ en ‘Smart Energy’ tegelijk slikken). Twijfel je over je combinatiemogelijkheden? Neem dan contact op met ons of je arts.

Wat moet ik doen bij neveneffecten?

Van zodra ongewone ongemakken je beginnen opvallen (overmatig zweten, braken of diarree bijvoorbeeld), is het verstandig om contact op te nemen met je arts.

Vanaf welke leeftijd mag ik een supplement slikken?

Wij raden aan om niet voor de leeftijd van 6 jaar je lichaam te boosten met voedingssupplementen.

Hoe kan ik mijn supplementen het best bewaren?

Je voedingssupplementen bewaar je best (ook na het openen) in de originele verpakking op een droge en donkere plaats op kamertemperatuur.

Moet ik het gebruik van supplementen melden bij mijn huisarts?

Het is altijd een goed idee om het gebruik van voedingssupplementen even te melden aan je huisarts. Zo kunnen je symptomen en vorderingen op de voet worden gevolgd.

Hoe kan ik betalen?

SSUP zorgt voor een veilig en correct betaalsysteem. Je kan zorgeloos betalen via overschrijving en online banking. Meer weten over onze betaalsystemen? Hier lees je er meer over.

Hoe zit het met de bezorgmethode?

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, gaan we aan de slag met jouw pakketje. Een optimale verzending, daar kan je op rekenen via onze samenwerking met BPost. Meer weten over hoe we denken tegenover delivery? Hier lees je er meer over.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Wij werken met een vaste verzendkost van 4,00 euro. Gratis verzending is mogelijk voor bestellingen vanaf €40 in Belgie. Nederland, Portugal en Frankrijk hebben andere gratis verzending eigenschappen.

Hoe lang duurt de verzending?

Bestel je jouw producten voor 12u? Dan gaan wij dezelfde dag nog aan de slag met jouw pakketje.

Ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbrief. Hoe doe ik dit?

Via onze homepagina (ssup.be) kan je je eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief boordevol tips, weetjes en voedingsadvies.