JE BOOSTEN?

 

Je lichaam wapenen tegen die ene verkoudheid of buikgriep die de ronde doen

@ the office? Bescherm jezelf met onze supplementen!

 

SHOP HIER

GA RECHTSTREEKS NAAR ONZE SUPPLEMENTEN OM JE IMMUNITEIT TE BOOSTEN!

ONTDEK ONS 'IMMUNITY'! PAKKET

We kunnen er niet meer omheen, door de huidige actualiteit op gezondheidsvlak kan onze weerstand echt wel de nodige ondersteuning gebruiken. Je immuunsysteem optimaal beschermen? Dat doe je met ons ‘Immunity’ pakket!

De combinatie selenium, zink en vitamine D zorgen voor een antioxidatieve werking in het lichaam.

  • Selenium heeft een sterkte oxidatieve werking. Maar wat betekent dat nu precies? Tijdens deze stofwisselingstoestand gaan er bepaalde stoffen in het lichaam een reactie aangaan met zuurstof. Dit noemen we vrije radicalen, ze vallen onze moleculen en genen aan met allerlei ziekten en klachten tot gevolg. 
  • We hebben zink nodig voor de vorming van thymushormonen en voor het vrijmaken van vitamine A-reserves uit onze lever. Belangrijk voor onze weerstand dus! We kunnen zink ook een antioxidant noemen, het beschermt ons lichaam tegen de schadelijke gevolgen van oxidatieve stress!
  • Onze weerstand kan suppletie met deze zonnige vitamine zeker gebruiken! Waarom? De omzetting naar de actieve vorm van vitamine D in de witte bloedcellen zorgt voor cellulaire immuniteit. Het stimuleren van de productie van een antimicrobieel eiwit maakt bacteriën onschadelijk. Voldoende vitamine D in je lichaam kan dus voorkomen dat je ziek gaat worden!

Wie is SSUP? Wij zijn een jong, Belgisch en gemotiveerd team dat onze interesses heeft omgezet in een uniek idee. Wij onderscheiden ons met bio-identieke formules, aangepast aan wat jouw gezondheid nodig heeft. Professioneel advies, een persoonlijke aanpak en kwaliteitsvolle voedingssupplementen zijn 100% ons ding.

Let’s SSUP!

Laat een reactie achter