JE VERLAGEN?

 

Slapeloosheid, paniekaanvallen, uitputting…Dit zijn slechts enkele lichamelijke gevolgen van stress. Je weerstand tegen stress vergroten op een gezonde manier? Neem een kijkje in ons aanbod!

 

SHOP HIER

GA RECHTSTREEKS NAAR ONZE SUPPLEMENTEN OM JE STRESS TE VERLAGEN!

ONTDEK ONS 'BYE BYE STRES' PAKKET!

Vermoeidheid, problemen met je spijsvertering, hoofdpijn, spierpijn, lusteloosheid… Tijd om je lichaam te zuiveren en je stresslevel op een efficiënte (en gezonde!) manier aan te pakken? Lees dan snel verder!

Een druk sociaal leven, lange meetings of onhaalbare deadlines hebben niet bepaald een goede invloed op je stressniveau!

Ons ‘Bye Bye Stress’ pakket bevat onze supplementen Adrenall, Less Stress en Magneplus om de stress in je lichaam te verlagen.

  • Adrenall: dit supplement kan de functie van je bijnier op een volledig natuurlijke manier ondersteunen. Tijdens overmatige stressperiodes kan zowel je bijnier als je bijnierschors uitgeput raken. Het resultaat? Kortstondige vermoeidheid!
  • Less Stress: je weerstand tegen stress vergroten en de schadelijke gevolgen de kop indrukken? Dat doe je met ons bio-identiek supplement LessStress! Een langdurige overbelasting van ons lichaam (met spanning als belangrijkste oorzaak) kan zorgen voor een verhoogd verbruik van voedingsstoffen, een zwakker immuunsysteem en een versnelling van je natuurlijk verouderingsproces.
  • MagnePlus: stressperiodes, futloosheid, depressieve gevoelens… Magnesium is super belangrijk voor een gezonde psyche.

Wie is SSUP? Wij zijn een jong, Belgisch en gemotiveerd team dat onze interesses heeft omgezet in een uniek idee. Wij onderscheiden ons met bio-identieke formules, aangepast aan wat jouw gezondheid nodig heeft. Professioneel advies, een persoonlijke aanpak en kwaliteitsvolle voedingssupplementen zijn 100% ons ding.

Let’s SSUP!

Laat een reactie achter