Bestellen

Het supplement gevonden dat het best bij jouw lichaam past? Bestel je voor 12 uur, dan gaan wij dezelfde dag nog aan de slag met jouw pakketje. Een bestelling hoger dan 35 euro? Dan betaal je geen verzendkosten. Onze pakjes worden geleverd via B-post.

Betalen

Geen zorgen, SUPP biedt verschillende betrouwbare betaalmogelijkheden aan:

Bank Transfer

Via SEPA kunt u eenvoudig betalen via een domiciliëring van uw rekeningnummer. De afschrijving vindt 3 tot 5 dagen na ontvangst van het pakketje plaats, zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen. Voor deze betaalmogelijkheid gekozen? Dan geeft u toestemming aan SUPP om het bedrag van uw rekening af te schrijven. Uiteraard kan je de betaling altijd laten stopzetten of pauzeren door je bank naar keuze.

Belfius Direct Net

Belfius-klant? Je kan je bestelling rechtstreeks betalen via je browser. Met je smartphone open je de Belfius Mobile App om de persoonlijke QR-code te gebruiken. Via Belfius Direct Net kan je op een veilige manier met je kaartlezer betalen.

Credit Card

Betalingen via Visa, Mastercard of American Express zijn natuurlijk ook een optie. Ook achteraf betalen (na ontvangst van je pakketje) zijn hier een mogelijkheid. Na de bezorging van je supplementen ontvang je een e-mail met de directe betaallink.

IDeal

De betaaloptie IDeal bundelt alle Nederlandse banken, van ABN AMRO tot Rabobank. Op deze manier ben je zeker dat je pakketje veilig en wel de landsgrenzen over geraakt.

ING Home’Pay

In alle veiligheid via je ING-account betalen? Met de Home’n Pay-functie betaal je je online aankopen via de beveiligde verbinding van ING.

KBC

Ook via KBC kan je jouw bestelling op een correcte en veilige manier afronden. Je kan je bestelling rechtstreeks betalen via je browser. Met je smartphone open je de KBC Mobile App om de persoonlijke QR-code te gebruiken of je gebruikt je kaartlezer om je bestelling te voltooien.

Bancontact

Dit online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een betaalkaart die uitgegeven is door Bancontact. Via deze betaalmethode kom je rechtstreeks op het betaalscherm in je browser.

Retourneren

SSUP hanteert geen retourbeleid, de teruggave van het bedrag in kwestie is dus niet mogelijk.